"Preotul e tot om, dintre oameni. Vă mai mângâie, vă mai mustră, însă voi nu trebuie să vă supărați.Primiți, deci, pe preoți!
Căutați-i nu numai când vă merge rău în casă! Dacă vreți să nu aveți păcate multe și să nu ziceți mult, cât mai des să vă spovediți."
(Pr. Ioanichie Bălan)
)

Postare prezentată

Biserica noastră în haină de sărbătoare

duminică, 14 aprilie 2019

Seară duhovnicească la Parohia Simeria Biscaria

În această seară credincioșii parohiei Simeria Biscaria au avut bucuria de a primii în mijlocul lor un grup de tineri studenți de la Facultatea de Teologie Ortodoxă " I. V. Felea" din Arad care au dat răspunsurile la slujba Vecerniei.

 La final studentul Roşu Drăgan Denis a rostit un deosebit cuvânt de învățătură vorbind despre păcatul mâniei şi al slavei deşarte în contextul pericopei evanghelice de astăzi.

 La sfârșit preotul paroh Gabriel Basa le-a mulțumit rugând pe Bunul Dumnezeu sa le dăruiască bucuria luminii celei neînserate a Învierii care să-i însoțească în toate zilele vieții lor 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dorim ca acest blog să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ. Nerespectarea acestei minime rugăminţi va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii. Vă mulţumim anticipat!