"Preotul e tot om, dintre oameni. Vă mai mângâie, vă mai mustră, însă voi nu trebuie să vă supărați.Primiți, deci, pe preoți!
Căutați-i nu numai când vă merge rău în casă! Dacă vreți să nu aveți păcate multe și să nu ziceți mult, cât mai des să vă spovediți."
(Pr. Ioanichie Bălan)
)

Postare prezentată

Biserica noastră în haină de sărbătoare

joi, 30 decembrie 2021

Slujba de Revelion la biserica „Adormirea Maicii Domnului”, din Simeria-Biscaria


În noaptea dintre ani, ca de fiecare dată, vă așteptăm aici, câți vom încăpea, desigur, în biserică. 

La ora 18 vom începe Vecernia și Utrenia Praznicului Litie. 
Apoi vom face Rugăciunea de mulțumire și binecuvântare a Noului An

Mulțumirea aduce cu sine și iertarea păcatelor. Numai unul din cei zece leproși a fost vindecat și sufletește, pentru că s-a întors și i-a mulțumit Domnului pentru binefacerea Sa. Să nu uitați că Domnul ne da tot ce îi cerem, depinde doar de cum cerem.

Orice început este binecuvântat. Anul nou este moment de bilanț și de mulțumire. Este și un moment de reflecție și de proiectare a viitorului, de aceea este bine ca omul să fie la biserică pentru a se bucura de binefacerile lui Dumnezeu.

Vă așteptăm cu drag să ne rugăm împreună, să-L slăvim pe Dumnezeu și să-I mulțumim pentru toate.

Bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze și să vă păzească pe toți, împreună cu cei dragi ai voștri, cu al Său Har și cu a Sa iubire de oameni în veci. Amin!

Un An Nou fericit și binecuvântat tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dorim ca acest blog să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ. Nerespectarea acestei minime rugăminţi va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii. Vă mulţumim anticipat!