"Preotul e tot om, dintre oameni. Vă mai mângâie, vă mai mustră, însă voi nu trebuie să vă supărați.Primiți, deci, pe preoți!
Căutați-i nu numai când vă merge rău în casă! Dacă vreți să nu aveți păcate multe și să nu ziceți mult, cât mai des să vă spovediți."
(Pr. Ioanichie Bălan)
)

Postare prezentată

Biserica noastră în haină de sărbătoare

duminică, 24 iulie 2016

Cuvant ortodox - Anul IV ,Nr. 43 (205), 21 - 26 iulie, 2016

2 comentarii:

  1. E bine ca mai postati macar din cand in cand cate un numar al foii dumneavoastra si cate un cuvamt de invatatura. Nu prea intelegem de ce nu mai sunteti ayat de consecventi ca pana acum cateva luni. Sau vreti sa ajungeti si dummeavoastra catalogati ca informatia vare apare cand o apuca "pârțagul" si dispare cand o vrea naravul. In rest sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim ca ne cititi chiar si din spatele anonimatului, Dumnezeu ne mai trage de maneca. Da, e bine de stiut: Dumnezeu nu-si ia niciodata concediu.

    RăspundețiȘtergere

Dorim ca acest blog să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ. Nerespectarea acestei minime rugăminţi va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii. Vă mulţumim anticipat!