"Preotul e tot om, dintre oameni. Vă mai mângâie, vă mai mustră, însă voi nu trebuie să vă supărați.Primiți, deci, pe preoți!
Căutați-i nu numai când vă merge rău în casă! Dacă vreți să nu aveți păcate multe și să nu ziceți mult, cât mai des să vă spovediți."
(Pr. Ioanichie Bălan)
)

Postare prezentată

Biserica noastră în haină de sărbătoare

joi, 9 iunie 2022

Duminica Rusaliilor - în IE la LiturghIE



Duminica Rusaliilor are numeroase semnificații pentru poporul român și întreaga creștinătate, de aceea considerăm potrivit ca pentru această zi să lansăm o provocare pentru credincioșii care vin să se împărtășească din bucuria Sfintei Liturghii – aceea de a veni îmbrăcați în costumul nostru popular, în ie – cămașa noastră populară.

Într-o zi atât de frumoasă în care Duhul Sfânt se pogoară peste Sfinții Apostoli și peste sufletele celor care vin la Sfânta Liturghie, de ce nu și trupurile să înfățișeze bucuria aceasta sufletească?
 
Le mulțumim anticipat pentru conformare și îngăduință celor care ne vor asculta și nădăjduim să devină o frumoasă tradiție, nu doar în Duminica Rusaliilor, ci poate chiar în fiecare duminică.

Îmbrăcați hainele de sărbătoare și haideți să ne bucurăm împreună! 

Vă așteptăm cu drag!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dorim ca acest blog să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ. Nerespectarea acestei minime rugăminţi va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii. Vă mulţumim anticipat!