"Preotul e tot om, dintre oameni. Vă mai mângâie, vă mai mustră, însă voi nu trebuie să vă supărați.Primiți, deci, pe preoți!
Căutați-i nu numai când vă merge rău în casă! Dacă vreți să nu aveți păcate multe și să nu ziceți mult, cât mai des să vă spovediți."
(Pr. Ioanichie Bălan)
)

Postare prezentată

Biserica noastră în haină de sărbătoare

miercuri, 27 noiembrie 2013

Filmul pentru miercuri seara - Cicatrises (subtitrat)


Un film despre violenta in familie. O drama care te copleseste din punct de vedere emotional. Cicatrises incearca sa ne arate ca in familie fiecare mebru in parte, atat sotul cat si sotia trebuie sa aiba aceleasi drepturi! Cicatrises este un film cu tenta crestina care ne demonstreaza ca fara a-L avea pe Domnul Ii8sus ca Domn in vietiile noastre si fara al avea pe El in familia noastra, familia incepe a se distruge la propiu cat si la figurat! Cicatrises este un film care trage un semn de alarma asupra violentei in familie! Cicatrises este un film care ne arata tirania capului familiei care recurge la violenta pentru a i se respecta ordinele impuse de el! Uitati-va la film si veti intelege despre ce este vorba. In continuare va las pe dvs sa vizionati filmul si sa trageti concluzii asupra violentei si nu numai. VIZIONARE PLACUTA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dorim ca acest blog să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ. Nerespectarea acestei minime rugăminţi va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii. Vă mulţumim anticipat!