"Preotul e tot om, dintre oameni. Vă mai mângâie, vă mai mustră, însă voi nu trebuie să vă supărați.Primiți, deci, pe preoți!
Căutați-i nu numai când vă merge rău în casă! Dacă vreți să nu aveți păcate multe și să nu ziceți mult, cât mai des să vă spovediți."
(Pr. Ioanichie Bălan)
)

Postare prezentată

Biserica noastră în haină de sărbătoare

miercuri, 25 decembrie 2019

LA MULȚI ȘI BINECUVÂNTAȚI ANI



         Vă dorim ca Nașterea Domnului să vă aducă în suflet multă lumină și căldura sufletească!
 În lumina acestor gânduri vă îndemnăm pe toți: să încercăm să găsim un loc bun în pustiul din Betlehem. Un loc unde Îl vedem și Îl înțelegem pe Domnul. Un loc, de unde putem să-l urmăm fără rezerve,  un loc bun lângă iesle, un loc care să ne aducă bucurie, pace și mulțumire.
 Să ne încredințăm luminii și harului divin al Mântuitorului. Să fim mai aproape unii de alții,

 Cu prilejul sărbătorii Anului Nou, a Sf. Vasile,  a Bobotezei și a Sf. Ioan Botezătorul, adresăm tuturor membrilor parohiei noastre și nu numai calde urări de succes, sănătate, realizări profesionale şi personale din cele mai frumoase. 
Fie ca bucuria și liniștea să vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma. 
Vă dorim o atmosferă plăcută alături de cei dragi, iar noul an să vă aducă în casă  mângâierea lui Hristos.
Felicitându-vă cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului dar și a Anului Nou, vă dorim prin rugăciune să vă aflaţi neclintiţi în pace şi în bucurie duhovnicească, conform cuvântului apostolului Pavel: ”Iar Dumnezeul nădejdii să vă umple pe voi de toată bucuria şi pacea în credinţă, ca să prisosească nădejdea voastră, prin puterea Duhului Sfânt” (Rom. 15:13).
Cu profundă considerațiie,                    
 Preoții slujitori, Consiliul parohial, Comitetul parohial și Redacția foii parohiale " Cuvânt Ortodox "


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dorim ca acest blog să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ. Nerespectarea acestei minime rugăminţi va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii. Vă mulţumim anticipat!