"Preotul e tot om, dintre oameni. Vă mai mângâie, vă mai mustră, însă voi nu trebuie să vă supărați.Primiți, deci, pe preoți!
Căutați-i nu numai când vă merge rău în casă! Dacă vreți să nu aveți păcate multe și să nu ziceți mult, cât mai des să vă spovediți."
(Pr. Ioanichie Bălan)
)

Postare prezentată

Biserica noastră în haină de sărbătoare

joi, 13 august 2020

Vă invităm cu dragoste și bucurie la Sărbătoarea Hramului parohei noastre!

Vă invităm cu dragoste și bucurie la Sărbătoarea Hramului parohiei noastre, să o preacinstim și să o preamărim pe Maica Domnului, Măicuța noastră, a tuturor!

IMPORTANT

IUBIȚI CREDINCIOȘI,
AVÂND ÎN VEDERE SITUAȚIA CREATĂ PRIN RĂSPÂNDIREA NOULUI VIRUS COVID 19, AUTORITĂȚILE ABILITATE AU IMPUS CA ÎN LOCAȘURILE DE CULT FIECARE CREȘTIN,

*SĂ ÎȘI CUREȚE MÂINILE CU SUBSTANȚE DEZINFECTANTE;

*SĂ POARTE MASCA;

*SĂ PĂSTREZE DISTANȚA DE 2 METRI FAȚĂ DE CEL DE LÂNGĂ EL ÎN ORICE DIRECȚIE (4 MP PENTRU FIECARE
CREDINCIOS).

DACĂ NUMĂRUL CREDINCIOȘILOR ESTE MAI MARE DECÂT SPAȚIUL INTERIOR DISPONIBIL, CEILALȚI CREDINCIOȘI VOR ASCULTA SLUJBA STÂND ÎN EXTERIORUL BISERICII.

PENTRU CREDINCIOȘII CARE URMĂRESC SLUJBA ÎN EXTERIORUL BISERICII, DISTANȚA ÎNTRE EI VA FI DE 1,5 M ÎN ORICE DIRECȚIE.

*SFINTELE SLUJBE SE POT SĂVÂRȘI ȘI ÎN SFÂNTUL LOCAȘ CU PĂSTRAREA DISTANȚEI DE 2 METRI;

Măsurile prezente au ca scop să protejeze propria noastră sănătate şi sănătatea celor din jurul nostru. Viaţa şi sănătatea sunt daruri de la Dumnezeu, dar noi avem datoria de a le apăra și cultiva cu responsabilitate permanentă.

Mai multe detalii privind desfășurarea slujbelor le găsiți aici: https://www.trinitas.tv/noi-indrumari-bisericesti-care-se-aplica-din-data-de-17-iunie-2020/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dorim ca acest blog să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ. Nerespectarea acestei minime rugăminţi va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii. Vă mulţumim anticipat!