"Preotul e tot om, dintre oameni. Vă mai mângâie, vă mai mustră, însă voi nu trebuie să vă supărați.Primiți, deci, pe preoți!
Căutați-i nu numai când vă merge rău în casă! Dacă vreți să nu aveți păcate multe și să nu ziceți mult, cât mai des să vă spovediți."
(Pr. Ioanichie Bălan)
)

Postare prezentată

Biserica noastră în haină de sărbătoare

miercuri, 12 martie 2014

CONCURS: „AŞTEPTÂND ÎNVIEREA DOMNULUI” - Ediția I –

Organizator: BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ SIMERIA – BISCARIA
 Partener: COLEGIUL TEHINIC T.F. ,,ANGHEL SALIGNY” SIMERIA

Dragi copii,  se apropie cu pași repezi  cea mai mare sărbătoare a creștinismului -  Învierea Domnului.
Cu ceasă ocazie vă invităm la un nou CONCURS!
Concursul va avea două secțiuni, creație și susținerea 
( prezentarea) creațiilor din concurs.

Pentru secțiunea creație, tot ce trebuie să faceţi este să vă alegeți una sau mai multe din secțiunile de mai jos, după care să vă aşezaţi la birouaşe și să vă apucați de lucru.
Specificări legate de realizarea lucrărilor:     
  
           1. Ouă încondeiate   - în tehnicile tradiţionale, încondeiate cu ceară sau vopsite cu plante. Participarea în concurs reprezintă prezentarea a minimum trei ouă încondeiate, în aranjamente adecvate, etichetate cu numele participantului la concurs.
2.  Creaţii plastice (felicitări, desen, pictură, icoane pe piatră sau lemn), dedicate sărbătorii Învierii Domnului. Icoanele  vor fi realizate cu tempera sau în ulei. Compoziţiile plastice vor fi realizate în tehnică de lucru la alegere, pe suport format A4. În colţul din dreapta jos se va aplica o etichetă cu numele participantului la concurs.

Cea de  a doua secțiune  -  Creații artistice (Poezii,  povești, gânduri pentru sau despre Dumnezeu, rezumatul ultimei cărți religioase citite) - aceste lucrări pot avea maxim o pagină. Tot în această secțiune intră și susținerea ( prezentarea) creațiilor artistice din concurs, ce se va desfășura la biserică în data de 11 aprilie, la ora 10. *

Jurizarea lucrărilor se va face în data de 11 aprilie 2014. Se vor acorda  premiile I, II, III- pentru fiecare secţiune. Pentru lucrările nepremiate, autorii lor vor primi diplome de participare.
Expunerea lucrărilor  premiate  se va face la   Biserica Ortodoxă Simeria-Biscaria, în perioada 21 aprilie – 27 aprilie 2014. Diplomele vor fi  înmânate în data de 21 aprilie 2014, după Sfânta Liturghie.
Lucrările trimise nu se restituie.


Vă dorim spor la treabă, inspiraţie  şi imaginaţie multă ca să fiţi câştigătorii acestui concurs!

* În cazul modificării acestei date vă vom anunța din timp

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dorim ca acest blog să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ. Nerespectarea acestei minime rugăminţi va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii. Vă mulţumim anticipat!